Emilie

Emilie

dilluns, 5 d’octubre del 2015

Santa Emilie de Villeneuve

El passat dia 3 d'octubre, alumnes pares i professors, ens vam trobar en la Jornada familiar que ens aplega cada any per la festa d'Emilie. Aquest any ha estat la primera vegada en què hem pogut celebrar la festa com a Santa Emilie de Villeneuve degut a la seva canonització el passat 17 de maig.

La trobada va ser un acte senzill. La directora de l'escola ens va rebre amb unes paraules de festa i alegria i ens va convidar a visionar un vídeo de la canonització de la fundadora a Roma. Seguidament els nens i nenes es van acostar a la imatge de la santa i van presentar una ofrena floral. Tots els alumnes assistents van ser obsequiats amb un puzzle d'Emilie. Vam acabar l'acte cantant la cançó d'Emilie i seguidament l'APA ens va oferir un pica-pica a tots els assistents.

A 2/4 de 6 ens vam encaminar tots junts cap a la Parròquia de Sant Romà on vam celebrar una missa molt participativa en acció de gràcies per la canonització d'Emilie. Tots els infants van gaudir participant: portant ofrenes, llegint textos i cantant cançons. L'antiga alumna de l'escola Ariadna Martin Lloveras va cantar l'Ave Maria a la comunió.

Des d'aquí volem agrair a tothom la seva presència, acompanyament i participació. Us deixem amb un seguit de fotos de l'acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada